• Eliminimi Laserik i Dioptrisë

  Korrigjimi i Dioptrisë me gjeneratën e fundit të laserëve është i padiskutueshëm dhe i sigurt.
  LASIK INFORMATOR
  LEXO ME SHUMË
 • Implantimi i Thjerrëzave Fakike

  Nuk jeni kandidat për korigjim laserik!?....
  Ne ofrojmë zgjidhje për ju
  LEXO ME SHUMË
 • Kirurgjia e Kataraktës

  Kirurgjia e përditshme ...
  Implantimi i IOL Premium
  LEXO ME SHUMË

Lajmet e fundit

Lajmet e fundit në Facebook

13 hours ago

Kubati

Dridhja e qepallave të syve shkaktohet nga stresi, mungesa e gjumit, konsumimi i tepërt i kafeinës, alkoolit dhe nikotinës. Kështu që mundohuni të bëni gjumë të rregullt, përdorni teknikat e relaksimit si meditimi dhe yoga dhe kufizoni konsumin e kafesë, alkoolit dhe cigares. Nëse dridhja e syve është e vazhdueshme, atëherë kontrollohuni te oftalmologu. ...

View on Facebook

3 days ago

Kubati

Keratokonusi është sëmundje e syrit që manifestohet me dobësimin e kornesë së syrit, i cili shkaktohet nga mosbalancimi i enzimave në korne. Simptoma fillestare e shfaqjes së tij është zhvillimi i shpejtë i dioptrisë, ku kornea fillimisht merr formën e një koni e pastaj formohen plasaritje dhe mjegullohet shikimi. ...

View on Facebook

5 days ago

Kubati

Nëse nuk e largoni grimin çdo ditë dhe nuk i pastroni brushat rregullisht, keni më shumë gjasa t’iu ekspozoheni infeksioneve bakteriale të syve. Po ashtu, rekomandohet që grimi të mos aplikohet brenda linjës së qerpikëve. ...

View on Facebook

1 week ago

Kubati

Pacientët të cilët operohen nga katarakti duhet të kenë kujdes të shtuar ndaj syve për disa javë. Përveç përdorimit të antibiotikëve dhe pikave të syve, ata nuk duhet të vozisin, t’i fërkojnë sytë, të notojnë, të vendosin grim dhe duhet të qëndrojnë larg zonave të pluhurosura. ...

View on Facebook

1 week ago

Kubati

Skërlutat në sy hasen shpesh te të porsalindurit dhe shfaqja e vazhdueshme e tyre është rezultat i mbylljes së kanalit të lotëve. Në qoftë se në gjashtë muajt e parë të jetës së bebes kanali i lotëve nuk hapet, bebja duhet të dërgohet te oftalmologu për hapje të kanalit përmes sondimit. ...

View on Facebook

Dëshmi