Lajme kronologjike

Instalohet llaseri për operimin e kanalit të lotit (Prill 2013)

Për herë të parë ne Kosovë realizohet intervenimi I kanalit të lotit me laser. Kjo teknologji mundëson trajtim efikas dhe estetik të kanalit të lotit. Për më shumë klikoni në (http://kubati.net/sq/kirurgjia-e-kanalit-nasolakrimal/)

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Mjekët e QLS KUBATI marin pjesë në kongresinë e Kirurgëve vitreoretinal te Evropës në HAMBURG

Në shtator 2013 Mjekët e QLS. KUBATI ishin pjesë e kongresit Evropian të oftalmologjisë ESCRS në Milano.

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Instalohet aparati me I ri për keratokonus – Cross-linking (UVX) (tetor 2013)

Tani trajtimii keratokonusit me reze ultaviolete realizohet me teknologjitë e fundit

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Risi në lëmin e oftalmologjisë

SYRI BIONIK Pas viteve të hulumtimit, syri i parë Bionic ka parë dritën e ditës në Shtetet e Bashkuara, duke i dhënë shpresë të verbërve në mbarë botën. E Zhvilluar nga Second Sight Medical Products, Argus II sistemi protetik retinal … Vazhdoni leximin

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Operohet njeriu më i vjetër në Kosovë

Me 21 Nëntor 2012, në qendrën tonë u operua pacienti 108 vjeçar Xhemajl Jashari, që supozohet të jetë njeriu më i vjetër në Kosovë. Brenga jonë kryesore ishte se si do ta përballonte pacienti operacionin. Por edhe njëherë u vërtetua … Vazhdoni leximin

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Instalohet aparati më i ri INFINITI

Korrik 2012 Ky është aparati i tretë i fakoemulsifikimit i cili instalohet në qendrën tonë. Ky aparat përdoret ekskluzivisht në kirurgjinë e kataraktës. Tani me tri aparate të phakos të instaluara në qendën tonë pacientave u ofrojmë siguri dhe kualitet … Vazhdoni leximin

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Ripërtrihet marrëveshja në mes të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Q.L.S. Kubati

Qershor 2012 Ripërtrihet marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Q.L.S. Kubati.pëe sigurimin e shërbimeve shëndetësore të cilat nuk ofrohen në institucione publike shëndetësore.

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Licencohet për punë në Kosovë Prof.Dr.Ethem Tansu Erakgün

Mars 2012 Njëri ndër kirurgët më eminent të kirurgjisë vitreoretinale ne Turqi, Prof.Dr.Ethem Tansu Erakgün, licencohet për punë në Kosovë.

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Organizohet simpoziumi me karakter ndërkomëtar në temën: Trajtimet e Avancuara në Oftalmologji.

Nëntor 2011 Me datën 12.11.2012 në hapsirat e Hotelit Emerald nën patronatin e Q.L.S. KUBATI është mbajtur simpoziumi me karakter ndërkombëtar në temën : Trajtimet e Avancuara në Oftalmologji. Në këtë simpozium u trajtuan shumë tema nga lëmia e oftalmologjisë … Vazhdoni leximin

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment

Dr. Burim Zhuri – kirurg i parë vitreo-retinal resident në Kosovë

Tetor 2011 Dr. Burim Zhuri kthehet në Kosovë në cilësinë e kirurgut vitreoretinal.  

Postuar te Lajme kronologjike | Lini një koment