Dr.Bujar Rizvanolli

Dr.Bujar Rizvanolli e përfundoi fakultetin e mjekësisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.
Specializimin në fushën e Oftalmologjisë e mbaroi ne Sarajevë pranë Qendrës Klinike Universitare.
Dr.Bujar Rizvanolli përfundoi trajnimin për kirurgji refraktare në një ndër klinikat më të njohura në Izmir – Kaskaloglu Eye Clinic.
Dr.Rizvanolli ka përfunduar tranjimin në kirurgjinë Vitreoretinale ne Qendrën Klinike Universitare të Sarajevës.

Ai është pjesëmarrës aktiv në shumë kongrese nacionale dhe internacionale me shumë punime si autor dhe ko-autore.