Biometria

Lens Star LS 900 Haag-Streight

E ardhmja fillon tani (këto janë fjalët e prodhuesit)

Me aplikimin e thjerëzave PREMIUM në operacionet e kataraktës është paraqitur nevoja për instalimin e këti aparati superior në matjen e gjatësisë boshtore , keratometrisë , ku më pastaj përcaktohet thjerrëzëa intraokulare.

Matja është shumë e thjeshtë edhe e lehtë si për pacientin ashtu edhe për personelin

Ky është aparat i gjeneratës së fundit i cili 6 muaj pas lansimit në tregun botërorë është instaluar edhe tek ne.

Jemi krenar dhe ndihemi shumë të sigurtë me posedimin e këtijë aparati.

Për më shumë klikoni në:

http://www.haag-streit.com/products/biometry/lenstar-ls-900r.html