Dr. Burim Zhuri

Fakultetin e Mjekësisë  dhe Specializimin nga oftalmologjia e kreu në Prishtinë.Gjatë specializimit ka kryer trajnime në Klinikën e syve në Leuven në Belgjike.

Pas specializimit  ka vazhduar trajnimin, avansimin professional në njërën prej Klinikave më të njohura në Stamboll – Retina Istanbul Institute.

Poashtu është pjesëmarrës aktiv në kongrese dhe tubime të rëndësishme me karakter ndërkombëtar dhe vendor.

Pas aktivizimit në qendrën tonë Dr. Burim Zhuri kreu aftësimin një vjecar për  kirurgjinë vitreo-retinale në Alcon Training Center në Lubljanë.

Është kirurgu i pare vitreo-retinal resident në Kosovë.