Klinika

Startuam ne vitin 1990 në Prizren.

Ishim të parët që implantuam thjerrzën artificiale në Kosovë.

Të parët implemetuam metodën e fakoemulsifikimit në Kosovë.

Në vitim 2008 themeluam Qendrën Laserike të Syrit në Prishtinë.

Vazhduam me aplikimin e metodave më të sofistikuara në diagnostifikim si dhe trajtimin kirugjikal të shumë sëmundjeve të syrit.

Të parët instaluam Laserin “Wave Light 400 Hz” për eliminimin laserik të dioptrisë. Njëri prej laserëve më të besueshëm në tregun botëror për kirurgjinë refraktare – eliminim të dioptrisë.

Në vazhdimisi jemi në trajnim të personelit mjekësor superior dhe të mesëm.

Të gjitha këto vetëm që pacientave tanë tu ofrojmë shërbime kulminante në trajtimin diagnostik si dhe kirurgjik të syrit.

Me dy qendra të specializuara në Prishtinë dhe Prizren, me teknologjitë më të sofistikuara si dhe me personel professional jemi krenar që jemi lider në oftalmologjinë Kosovare – Regjionale.