• SIGURI MAKSIMALE, 7D TRACKER

  AMARIS 1050RS

  ndër lazerët më të shpejt në botë 

 • Ekipe profesionale

  mbi 40 vite përvoje pune

  Shih ndryshimin...

 • Siguri maksimale

  Rezultatet superiore

  Besueshmëri

Një histori suksesi!

Të specializuar në ofrimin e trajtimeve të avancuara oftalmologjike!

Qendra Laserike e Syrit Kubati është institucioni më i kompletuar në ofrimin e shërbimeve oftalmologjike në Kosovë si nga aspekti i përgatitjes profesionale të personelit, poashtu edhe përditësimit të teknologjisë.

Vlerësimet pozitive dhe sukseset e arritura deri më tani, na bëjnë të ndihemi krenar për shërbimet që i ofrojmë, e në të njëjtën kohë na motivojnë që në mënyrë të vazhdueshme të rrisim gamën e shërbimeve.

Ekzaminime laserike e dioptrisë

Trajtime laserike

Trajtime kirurgjike

Ekzaminime

Institucioni më i kompletuar në ofrimin e shërbimeve oftalmologjike në Kosovë!

Scroll to Top