Teknologjitë e fundit

Qendra Laserike e Syrit Kubati shquhet në aplikimin e metodave më të sofistikuara duke përdorur teknologjitë e fundit.

Qendra Laserike e Syrit Kubati posedon me tri blloqe operative të pajisura me aparatura të sofistikuara duke ofruar spektër të gjerë të procedurave operative si:

  • Eliminimi laserik të dioptrisë
  • Operimin e katarakës
  • PPV – Vitrektomia (operimet e segmentit të pasmë të syrit)
  • Strabizmi
  • Cross linking
  • Laser assisted DCR
  • Operime tjera

Nga ekzaminimet rutinore, trajtimet laserike, operime të ndryshme deri në emergjencat në oftalmologji, mjekët dhe personeli në Qendrën Laserike të Syrit Kubati janë të përkushtuar të ju dalin në ndihmë duke tejkaluar pritshmëritë e juaja.

Leave a reply