Vizito Qendrën laserike të syrit
Së shpejti e-shitje
Rruga Enver Maloku,
kryqëzimi i rrugës B dhe C
Tel: 049 111 672, optika@kubati.net

Optika Kubati Prishtinë, pranë spitalit Kubati
Rruga Sadete Mekuli nr 15
Tel: 045 247 887

Optika Kubati Prizren
Rruga Tirana pn (përballe Abi Qarshia)
Tel: 049 223263 Optika Kubati Pejë, në American Retail Park
(së shpejti)