Biometria

Lens Star LS 900 Haag-Streight

E ardhmja fillon tani (këto janë fjalët e prodhuesit)

Me aplikimin e thjerrëzave PREMIUM, në operacionet e kataraktës është paraqitur nevoja për instalimin e këtij aparati superior në matjen e gjatësisë boshtore , keratometrisë , ku më pastaj përcaktohet thjerrëza intraokulare.

Matja është shumë e thjeshtë dhe e lehtë si për pacientin ashtu edhe për personelin. Ky është aparat i gjeneratës së fundit, i cili 6 muaj pas lansimit në tregun botëror është instaluar edhe tek ne.

Jemi krenar dhe ndihemi shumë të sigurt me posedimin e këtij aparati.

Scroll to Top