KONTAKT

Ne jemi këtu, për ju

Faleminderit që vizituat faqen tonë! Nëse keni pyetje, sugjerime apo kërkesa, mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe për t’ju ofruar mbështetjen e nevojshme.

Na ndiqni në rrjetet tona

Qendra kryesore

Adresa

Rr. Sadete Mekuli Nr. 15, Vneshtat (Kolovicë e re), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Numrat kontaktues

Tel.: +383 (0)38 255 455
Tel.: +383 (0)44 247 887
Tel.: +383 (0)49 247 887

Orari i punës

E Hëne - E Premte 08:00 - 20:00
E Shtune 09:00 - 13:00

Pika në rrugën B

Adresa

Rr. Enver Maloku PN, (rreth rrotullimi i rrugës B dhe C), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Numrat kontaktues

+383 (0) 46 247 887

Orari i punës

E Hëne - E Premte 10:00 - 20:00
E Shtune 10:00 - 18:00

Pika në Prizren

Adresa

Rr. Tirana PN, (përballë Abi Qarshisë), 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Numrat kontaktues

+383 (0) 44 111 672

Orari i punës

E Hëne - E Premte 09:00 - 19:00
E Shtune 09:00 - 15:00

Pika në Pejë

Adresa

Rr. Bekim Berisha PN, (në American Retail Park), 30000 Pejë, Republika e Kosovës

Numrat kontaktues

+383 (0) 49 710 555

Orari i punës

E Hëne - E Premte 10:00 - 19:00
E Shtune 10:00 - 13:00

Scroll to Top