ELIMINIMI LASERIK I DIOPTRISË

Me SCHWIND AMARIS 1050RS fillon një epokë të re në kirurgjinë refraktare

Duke arritur një shkallë të fragmenteve  prej 1050 Hz, që aktualisht është më i larti i çdo laseri excimer në treg.

Ky lazer inovativ e shkurton jashtëzakonisht shumë kohën e heqjes së dioptrisë, duke i kaluar edhe paraardhësit e tij AMARIS 750S dhe AMARIS 500E,  kohë kjo që arrihet vetëm për 1.3 sekonda për dioptri. Praktikisht kjo do të thotë që me kohë më të shkurtër trajtimi minimizohet rreziku i dehidrimit të kornesë.

Për më tepër, edhe koha që pacienti duhet të fiksohet në dritën jeshile është dukshëm më e shkurtër.

Sistemi i laserit Amaris 1050

Është i pajisur me një gjurmues të syve me precizitet jashtëzakonisht të lartë 7D i cili e bën  atë tepër të besueshëm dhe të sigurt edhe gjatë lëvizjeve më të lehta të syrit gjatë intervenimit .

Scroll to Top